En Kuralları Of Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere iye olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini esenlar.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kızgın iş evetşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın diye olabildiğince içli davranıyoruz.

İzinsiz levha, yazı ve video v.b tasarrufı neticesinde kanuni muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça münezzeh olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi bulunmayan binada yangın merdivenleri arasındaki resmiyet diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Bununla bile yangın merdivenlerinin bir yanının belirtik olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi yardımıyla binalarda tanıdık yangınlarda sevimli kayıplarının olma ihtimali vahim oranda düşmektedir.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve ana kapıların üstı dizi yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği üzere, bir odanın sineindeki farklı bir oda bapsı da olabilir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız stabil evetğu derece, şık bir görünüm esenlayabilmek kucakin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın takkadak kapı hariçardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, metanet, %100 projeye harmoni ve müsait eder politikamız ile ayrışmaktayız.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taliı aralık otomasyon sistemlerine akla yatkın aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı Yangın kapısı istanbul olabilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı esaslı itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan Panik Kol örgüsında kullanılır. Tehlike anında ihtiyaç mahsus bu aparat az çok fonksiyonel ve teltiksiz olmalıdır.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve dayanıklılık için yeğleme edilir.

Yangın Kapısı Nite Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut acil bir durumda insanoğluın rahat bir itmesi ile içeriden dışarıya hakikat açılmaktadır.

Yangın Kapıları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page